Algemene Voorwaarden (PDF)
0900 - GASVRIJ (lokaal tarief)
0900 - 427 87 45 (lokaal tarief)
Tel: 010- 4295592

GCN - Gasvrij Centrale Nederland

Welkom bij Gasvrij Centrale Nederland - GCN

Al 27 jaar ervaring in het meten van gassen en dampen!

De regelgeving in Nederland is wat betreft het gasvrij maken en dus veilig lossen van containers steeds scherper geworden. Terecht natuurlijk, want de veiligheid van personen die er mee moeten werken, maar ook van consumenten die er onbewust mee te maken krijgen, staat voorop. Maar hoe wordt deze veiligheid gewaarborgd? Er zijn tal van maatregelen die het risico op lichamelijk letsel minimaliseren. De meeste hiervan zijn duidelijk omschreven en goed toepasbaar.

Risico's gascontainer

Maar hoe zit het met de onzichtbare risico’s? Tegenwoordig worden er tijdens transport op grote schaal gassen gebruikt ter bestrijding van ongedierte. Ook ontstaan er vaak nog produktiegassen tijdens de reis, door het uitdampen van de produkten. Het is zelfs mogelijk dat een combinatie hiervan een uiterst gevaarlijke concentratie oplevert. Aan deze gassen mag niemand blootgesteld worden.

Gasmeting van uw container

Dit is specialistische materie. U heeft hierbij één aanspreekpartner nodig die niet alleen zorgt dat u verantwoord werkt, maar die ook het commerciële aspect niet uit het oog verliest. Gasvrij Centrale Nederland is al vele jaren een toonaangevend bedrijf waarop u 7 dagen per week een beroep kunt doen. Onze grootste zorg is dat u veilig maar wel ook  zo snel mogelijk weer over uw gasvrije lading en container kunt beschikken, tegen zo laag mogelijke kosten

Gasmeting door heel Nederland

Met meerdere  vestigingen in Nederland en een uitgebreid netwerk aan gasmeetdeskundigen kunnen wij u overal bijstaan. Wij nemen samen met u het probleem ter hand. We ondersteunen u met onze “ketenaanpak” om het probleem al bij de bron te kunnen gaan tackelen.

Uw veiligheid en gezondheid is bij ons in vertrouwde handen

BijlageOmvangType
GCN brochure529 KB

Gasdetectiebuisjes.nl Webshop

 Gasdetectiebuisjes

Dé online bestelsite waar u altijd 10% korting krijgt! Wij leveren de gasmeetbuisjes van gerenommeerde merken: Dräger Safety, RAE Systems en Gastec.

Gasdetectiebuisjes webshop...

24 uur per dag, 7 dagen in de week! Bij ons kunt u uw aanvraag voor een gasvrijmeting en gasvrijverklaring indienen en wij doen de rest. U heeft één aanspreekpartner voor alles.

Lees verder...